Skip to main content

Posts

Featured

mylife

ASSALAMUALAIKUM (tak jawab dapat dosa kalau kita jawab dapat pahala)
post entry kali nih sangat simple jaa. saja nak share apa yang ain buat short sem break nih kan. maklum la bila da sampai satu tahap penat belajar nak rehat jugak pulak tapi da cuti lama alahai bosan nya laa pulak.
siapa tak suka menyanyi kan? tipu laa tak suka karok. ain pon kalau da tahap krik krik mesti ain pergi karaoke tk kesah laa dgn family ka? kawan kawan kaa, bak kata ibu, yg penting dia dapat lepas gian dia tuh. hahaaha see ibu sangat memahami anak dia yg kaki melalak nih.
entry kali nih agak pelik sebab ain akan share 2 account baru ain yg ain saja create special for lagu and tempat ain lepaskan kebosanan ain. hehehe. kat situ lah ain rasa ain boleh happy kan apa dan boleh habiskan masa ain dengan laptop kesayangan ain nih. well dulu masa amek subject ict tapi tak kesampaian nak smbung course multimedia but sokey laa, ain skrg boleh blajar bnyk lagi cara mengedit blog dlm dunia siber yg serba serbi canggih n…

Latest Posts

Johorean Best Food

story about future

Dunia Berubah

15 JANUARY 2013

belajar dalam blogging

SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM 2012)

senyum itu membawaku ke Jannah