semua menjadi satu

ASSALAMUALAIKUM

lama nyerh tak new entry kan :) lame jugak tak merapu meraban HERE :)
RINDU saye eyhh :)
#weeeiikk :p
actually nothing yg happening kowd tok diPOSTkan :)
nak story for holiday this years :)
2011
macam tak perlu jeap :)
tak sehebat cm kownk punye holiday lha ~
byse2 jeap holiday saye taon nihh :)
untuk pengetahuan kownk kan :)
kita dha masok AWAL MUHARRAM
sorry lha lambat nak publish kan :)
tapi saye tahukk kownk sume mesti tahu kan pasal awal muharram nih :)
kita dha masok
1433 HIJRAH tahukk :)
jgn tak tahuk pulak :)
tahun 2012 tahukk :)
dalam bulan ISLAM tak tahuk memalukan bolee ~
HA HA HA HA :)

saye saje mengingat kn :)
takut ade yg terlupa pulak kan :)
kita hidup saling mengingati ~ ~
#choyy :) ayat bak ustazah :)
dalam awal muharram nih kan
saye nak mintak maaf :)
SEPOLOH JARI AW :) ~
maaf kan lha yerhh :)
andai terkasar bahasa
tersilap bicara
terkutuk + termaki kat mane2
dan sebagai nyerh lha kan ~
harap diampun kan ~
#dha macam hari raye pown ade jugak :) ~


ya ALLAH muka kita :)
kenapa  eyhh :)
HE HE HE HE HE
#tak dew paperh pown :) saje bagi gimik :) ~
tapi muka kita biasa2 saje :)
tak cantik mana ~
#EXTRAORDINARY GIRL ~
opsss ~ salah pulak :)
#ORDINARY GIRL :)
yang tuhh baru tepat kan :)


nihh bukan jari saye :)
tapi yang penting saye mohon maaf ouke :)


saye salam awak tanda mohon maaf saye terhadap diri awak selama kita berkenalan :)
ampun kan diri saya yang kurang sempurna ini :)
salam awal muharram :) ~
#ayat bak ustazah saye tahukk ~


welcome new years :)
saye nak post kan terlebih awal dulu :)
sebelum terlambat :)

dalam new years nihh :)
saye kena hadapi exam yang amat besar :)
SERAMM PULAKK ~


SIJIL PELAJARAN MALAYSIA :)

saye candidates for 2012 :)
seramm pulak terasa dijiwa nihh :)
#jiwang pulak kan ~

nway wishh me luck for every moment that you remember me :)


HA HA HA HA ~
asal saye gelak tetbe :)
actually gmbr nihh lha kan ~

perlu kew saye bace buku sampai begitu sekali :)
konon nyerhh stress lha :)
FEVER SPM :)
rase nyerh tak perlu kowd smpy begitu sekali :)
just be relex :)

setiap masalah pasti ada jalan nyerh :)
YA ALLAH :)
BANTU HAMBA MU INI MENGHADAPI EXAM INI ~

setiap orang msti ade azam 2012 knn :)
sme jugak mcm sye :)
#belom masok 2012 lg dha ade azam baru :)
semangat betul saye kan ~
azam saye :)

1. nak study lebih bersungguh2 utk mase depan saye sendiri :)
2. kurangkan berangan2 yang melalaikan saya :)
3. lebih mendekati ALLAH S.W.T dgn amalan yg disayangi-NYA
4. lebih bekerja keras untuk menjadi photographer terhebadd :) INSYAALLAH :)
5. belajar dahulu capai kejayaan barulah berfikir tntang percintaan :)

itu azam saye 2012 :)
tak mahu target bnyk2 macam kownk punye :)
TAPI yang dapat dicapai hanya 1 or 2 sahaja :)
biar target sedikit yg penting kita dapat mencapainya :)
YESSH :)


subahanaallah :)
saya hanye mencari keredhaan-MU sahaja :)
bercinta dgn pencipta mu dahulu :)
baru lha mencintai dgn insan yang yang digelar kaum adam ~
#choyy :) ayat terbaikk bole ~

LAST :)


-FIN-

Comments

tiqazainal said…
cantik style tdung kamu kezen..! ahhaha..=D
aenn zafyra said…
of course :)
you too sis :) HA HA HA :)
but u more beautiful :)

Popular Posts